" />
Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search

Houtskool

Toon Filters
0
Onbeperkt
Houtskool is een van de oudste tekenmaterialen en biedt vele verwerkingsmogelijkheden. Het is van nature een zacht materiaal en hecht zich op het papier, zeer oppervlakkig, waardoor het makkelijk weer weg te vegen is. Je kunt met houtskool op diverse manieren werken. De tekening kan worden bewerkt met behulp van een kneedgum, een tissue of zelfs met water. Hierdoor ontstaan verschillende effecten en mooie toonpartijen met ieder hun eigen karakter.
Bezig met laden...
Derwent Paper Stumps
Nog geen reviews
€2,25
shopping_cart
favorite
Houtskool vierkant Lefranc & Bourgeos
€3,50
shopping_cart
favorite
Lefranc&Bourgeos houtskool rond
€3,50
shopping_cart
favorite
Winsor&Newton 6 Houtskool Potloden
€6,50
shopping_cart
favorite

Ontdek de Schoonheid van Houtskooltekenen met Ons Tekenmateriaal

Houtskooltekenen biedt een prachtige expressieve vorm van kunst, en bij PaintersWorld kun je hoogwaardig tekenmateriaal kopen voor je houtskool schilderijen. Met ons assortiment tekenmateriaal ben je goed uitgerust om jouw artistieke visie tot leven te brengen.

 

Houtskooltekenen is geliefd vanwege zijn diepe contrasten en expressieve mogelijkheden. Bij PaintersWorld hebben we een ruime selectie tekenmateriaal, inclusief hoogwaardige houtskool, potloden en papier. Alles wat je nodig hebt om prachtige houtskool schilderijen te maken.

 

Bestel Jouw Tekenmateriaal en Houtskool Schilderij Nu

Ontdek ons assortiment tekenmateriaal en houtskool schilderijbenodigdheden op onze website. Bestel nu en begin met het creëren van jouw eigen adembenemende houtskoolkunstwerken.Laatst bekeken producten