Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search

Houtskool

Houtskool is een van de oudste tekenmaterialen en biedt vele verwerkingsmogelijkheden. Het is van nature een zacht materiaal en hecht zich op het papier, zeer oppervlakkig, waardoor het makkelijk weer weg te vegen is. Je kunt met houtskool op diverse manieren werken. De tekening kan worden bewerkt met behulp van een kneedgum, een tissue of zelfs met water. Hierdoor ontstaan verschillende effecten en mooie toonpartijen met ieder hun eigen karakter.


 


Bezig met laden...
Derwent Paper Stumps
Nog geen reviews
€2,25
shopping_cart
favorite
Houtskool vierkant Lefranc & Bourgeos
€2,95
shopping_cart
favorite
Houtskool rond Lefranc & Bourgeos
€2,95
shopping_cart
favorite
Doezelaar Set Deluxe 6 stuks
Nog geen reviews
€3,95
favorite


| Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld