Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersezels / Kribben

Kribben

 


Bezig met laden...
Posterhouder / Kribbe Vendee Paintersworld 80
€37,50
shopping_cart
favorite
Sale
Posterhouder / Kribbe Grenoble Paintersworld 81
€75,00
€52,50
shopping_cart
favorite
Kribbe Cannes 82
Nog geen reviews
€59,95
shopping_cart
favorite
Posterhouder / Kribbe Royan 83
€94,95
favorite

Kribben en Posterhouders


Een goede Kribbe is altijd handig om uw schildersdoeken in op te ruimen. Een Kribbe is ook zeer geschikt om te gebruiken als posterhouder. Een kribbe is geschikt voor meerdere werken, ruimt op en houden de doeken langer in goede staat. Zo kunnen mooie werken goed bewaard blijven en kan u de gekochte doeken voor langere tijd opbergen tot deze onbeschadigd beschilderd worden.

De juiste schildersezel besteld u eenvoudig bij Paintersworld. Wij leveren alle  schildersezels en kribben direct uit voorraad. De kribben of posterhouders zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout en staan garant voor een lange levensduur.| Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld