Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersdoeken / Schildersdoeken Per Stuk

Schildersdoeken Per Stuk

Toon Filters
Schildersdoeken-Per-Stuk
Schildersdoeken zijn ook per stuk verkrijgbaar, wij zullen met de grootste zorg uw enkele schildersdoeken goed verpakken en veilig verzenden. Met deze service kunnen kunstenaars en hobbyschilders verschillende maten doeken combineren voor projecten voor de allerbeste prijs. Doeken per stuk herverpakken en veilig verzenden is alleen beschikbaar voor de hoogwaardige kwaliteitsdoeken zoals Louvre en Linnen doeken.


Louvre Canvas Per Stuk
Louvre 3D Canvas Per Stuk
Louvre Linnen Per Stuk
Louvre Linnen 3D per Stuk
 


Bezig met laden...


| Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld