Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Verf & Primers / Gesso primer

Gesso primer

Gesso / Primer


Doel: Met behulp van Gesso maakt u een goed hechtende prepareringslaag op verschillende ondergronden.

Samenstelling: acrylaatharsdispersie, titaandioxide.

Bijzonderheden: Zorgt voor een goede hechting van olie-, acryl- en plakkaatverf. Geschikt voor absorberende, vetvrije en al dan niet alkalihoudende ondergronden zoals schilderdoek (linnen, katoen, polyester, etc.), hout, multiplex, hardboard, karton, papier, muren, beton.
Sterk absorberende ondergronden eerst bewerken met Acrylic binder. Kan met acrylverf gekleurd worden. Verdunbaar met water; droogt in enkele uren watervast op. Direct na droging overschilderbaar. Verwerken boven 10


 


Bezig met laden...
Reeves Gesso 200ml TUBE
Nog geen reviews
€4,95
shopping_cart
favorite
Sale
Gesso Primer van Lefranc & Bourgeois 500ml
€9,40
€7,95
favorite
Gesso Primer van Lefranc & Bourgeois 2500ml
€28,95
shopping_cart
favorite
Gesso Primer van Lefranc & Bourgeois 1L
€9,95
favorite
Winsor & Newton Galeria White Gesso Primer 1L
€14,95
shopping_cart
favorite
Verfrollerset 4-delig Middel professional
€2,95
shopping_cart
favorite
Galeria Binder
Nog geen reviews
€26,95
shopping_cart
favorite

Wat kan je met gesso?

Gesso kan je aanbrengen op canvas, hout, glas, maar ook metaal.

Door gesso op bijvoorbeeld glas aan te brengen, kan je vervolgens met gewone acrylverf er overheen schilderen. Het is dan wel belangrijk om een beschermlaag over het beschilderde glas te doen omdat er anders de kans is dat bij het schoonmaken de gesso los laat.

Je kan gesso ook vermengen met acrylverf. Hierdoor wordt de kleur van de acrylverf wel iets lichter door het gips in de gesso.

Een andere manier om gesso te gebruiken is om verf wat dikker te maken en daardoor meer structuur in je schilderij te brengen. Een idee hierbij is om wat (gebruikte en droge) gemalen koffie te vermengen met de gesso en de verf. Hierdoor ontstaat een zandachtige schilderbare maar dikke structuur.| Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld