" />
Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersdoeken / Linnen Schildersdoek afscheurblok 10

Linnen Schildersdoek afscheurblok 10

Toon Filters
0
Onbeperkt
Linnen-Schildersdoek-afscheurblok-10


Bezig met laden...
Linnen Schildersdoek Afscheurblok 36x46.5cm
€19,95
shopping_cart
favorite
Linnen Schildersdoek Afscheurblok 39.8 x 49 cm
€22,50
shopping_cart
favorite

Afscheurblokken met 10 Linnen Schildersdoeken - Ideaal voor Olieverf, Acrylverf en Acrylverfstiften

Hoogwaardige Linnen Schildersdoeken in Handige Afscheurblokken

Ontdek onze Afscheurblokken met 10 Linnen Schildersdoeken, speciaal ontworpen voor kunstenaars die werken met olieverf, acrylverf en acrylverfstiften. Deze linnen doeken bieden een veelzijdige en handige manier om jouw creatieve visie tot leven te brengen.

Voor Diverse Schildertechnieken

Of je nu een fan bent van olieverf, acrylverf of acrylverfstiften, deze linnen schildersdoeken zijn perfect geschikt voor al jouw schildertechnieken. Ze bieden een uitstekende textuur en verfhechting, waardoor je vrijuit kunt experimenteren met diverse media.

Handige Afscheurblokken

Onze linnen schildersdoeken worden geleverd in handige afscheurblokken met 10 doeken per blok. Dit maakt het gemakkelijk om altijd een vers doek bij de hand te hebben en snel aan een nieuw project te beginnen.

Geschikt voor Opspannen en Beschilderen

Deze linnen doeken kunnen gemakkelijk worden opgespannen tot 30 x 40 cm, met maximale beschilderbare afmetingen van 35 x 45 cm. Dit geeft je voldoende ruimte om je kunstwerk tot in detail uit te werken.

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze linnen schildersdoeken zijn geprepareerd met zorgvuldige aandacht voor detail en bieden een hoogwaardige basis voor jouw kunstprojecten. De kwaliteit van het linnen zorgt voor een prachtige uitstraling van jouw creaties.

Bestel je Afscheurblokken met Linnen Schildersdoeken vandaag nog

Profiteer van de handige afscheurblokken met 10 linnen schildersdoeken en begin direct met het verwezenlijken van je artistieke ideeën. Bestel vandaag nog en ervaar de vrijheid en veelzijdigheid die deze linnen doeken bieden voor jouw schilderkunst.


Laatst bekeken producten