" />
Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersdoeken / Schildersdoeken Linnen Louvre

Schildersdoeken Linnen Louvre

Toon Filters
0
Onbeperkt
Schildersdoeken-Linnen-Louvre


Bezig met laden...
Linnen Schildersdoek Afscheurblok 36x46.5cm
€19,95
shopping_cart
favorite
Louvre Linnen 40x100
Nog geen reviews
€162,75
shopping_cart
favorite
Louvre Linnen 60x80
Nog geen reviews
€188,50
shopping_cart
favorite
Louvre Linnen 80x120
Nog geen reviews
€331,25
shopping_cart
favorite
Louvre Linnen 70x160
Nog geen reviews
€411,00
shopping_cart
favorite

Louvre Linnen Schildersdoeken - Professionele Kwaliteit voor Kunstenaars

 

Hoogwaardige Linnen Schildersdoeken voor Kunstenaars

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit van Louvre Linnen Schildersdoeken, speciaal ontworpen voor gepassioneerde kunstschilders. Onze linnen doeken bieden de perfecte basis voor jouw creatieve meesterwerken.

Premium Linnen Kwaliteit

Onze linnen schildersdoeken zijn vervaardigd met 100% hoogstaand linnen doek, wat resulteert in een schilderoppervlak van ongekende kwaliteit. De fijne textuur van het linnen zorgt voor een uitstekende verfhechting en geeft je kunstwerk een prachtige uitstraling.

Dikte en Stevigheid

Deze linnen doeken zijn 21 mm dik, maar voor maten vanaf 100x120 cm worden ze zelfs 25 mm dik, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen ze moeiteloos de tand des tijds doorstaan.

Drielaags Gesso

Onze linnen schildersdoeken zijn voorzien van een hoogwaardige drielaags gesso primer, wat zorgt voor een gelijkmatige en perfecte basis voor je verfwerk. Je kunt direct aan de slag zonder extra voorbereiding.

Beschilderbare Zijkanten

Een uniek kenmerk van onze linnen schildersdoeken is dat de zijkanten beschilderbaar zijn. Dit geeft je kunstwerk een professionele uitstraling en maakt inlijsten overbodig.

Verpakkingsopties

Onze linnen schildersdoeken worden per 5 of 6 verpakt, waardoor je de flexibiliteit hebt om precies het juiste aantal te kiezen voor je projecten. Houd er rekening mee dat de levertijd 2-4 dagen kan bedragen.

Bestel je Louvre Linnen Schildersdoeken Vandaag Nog

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid van Louvre Linnen Schildersdoeken. Bestel vandaag nog en geef je kunstwerken de professionele uitstraling die ze verdienen. Met onze linnen doeken heb je de perfecte canvas om je creativiteit tot leven te brengen.


Laatst bekeken producten