Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersezels

Schildersezels

Toon Filters

Atelierezels, kistezels, veldezels, tafelezels en kribben

Schildersezels kopen bij Paintersworld:
In aanvulling op onze assortimenten verf en penselen bieden we een compleet assortiment schildersezels voor de kunstschilder.

Onze collectie kwaliteits schildersezels omvat een verscheidenheid van modellen voor in het atelier en buiten. Ook hier geldt het Winsor & Newton principe: Onze voortdurende aandacht voor kwaliteit is uw garantie voor uitstekende producten.

De keuze van een schildersezel is voor een kunstenaar een belangrijke beslissing. Wat de beste keuze is, hangt af van de schilderstijl en geprefereerde techniek en ook vaak van de beschikbare ruimte. De schildersezels uit onze collectie voorzien in elke behoefte, zijn stevig, gaan lang mee en bieden bovenal de ongeëvenaarde kwaliteit die u van Winsor & Newton mag verwachten.

Wij hebben alle verschillende soorten schildersezels in ons assortiment: atelierschildersezel of ook wel atelierezel genoemd. De Exposite schildersezel die u op tentoontstellingen exposities of decortatie kunt gebruiken. Ook verkopen wij veel van expositie schildersezels voor de horeca waar er eenvoudig een menu kaart op geplaatst kan worden. 

Er zijn 3-poot schildersezels  en staande schildersezels er zijn ook schildersezels die u aan twee kanten kunt gebruiken. 

De meeste schildersezels zijn gemaakt van beukenhout. Beukenhout staat voor kwaliteit en een lange levensduur.

Maak hieronder uw keuze >>>


Atelier / Studioezels
Tafelezels
Kistezels
Veldezels
Aanverwante artikelen
Kribben
Tekentafels Workstations
 

De juiste schildersezel besteld u eenvoudig bij Paintersworld. Wij leveren alle atelier, driepoot en andere schildersezels direct uit voorraad. De schildersezels zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout en staan garant voor een lange levensduur.

Ook kunt u bij Paintersworld schildersezels huren voor evenementen en exposities.   | Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld