Openingstijden maandag t/m vrijdag 09:00-17:00 zaterdag 12:00-16:00
0
Winkelwagen
€ 0,00

Atelierezels, kistezels, veldezels, tafelezels en kribben

Schildersezels kopen bij Paintersworld:
In aanvulling op onze assortimenten verf en penselen bieden we een compleet assortiment schildersezels voor de kunstschilder.

Onze collectie kwaliteits schildersezels omvat een verscheidenheid van modellen voor in het atelier en buiten. Ook hier geldt het Winsor & Newton principe: Onze voortdurende aandacht voor kwaliteit is uw garantie voor uitstekende producten.

De keuze van een schildersezel is voor een kunstenaar een belangrijke beslissing. Wat de beste keuze is, hangt af van de schilderstijl en geprefereerde techniek en ook vaak van de beschikbare ruimte. De schildersezels uit onze collectie voorzien in elke behoefte, zijn stevig, gaan lang mee en bieden bovenal de ongeëvenaarde kwaliteit die u van Winsor & Newton mag verwachten.

Wij hebben alle verschillende soorten schildersezels in ons assortiment: atelierschildersezel of ook wel atelierezel genoemd. De Exposite schildersezel die u op tentoontstellingen exposities of decortatie kunt gebruiken. Ook verkopen wij veel van expositie schildersezels voor de horeca waar er eenvoudig een menu kaart op geplaatst kan worden. 

Er zijn 3-poot schildersezels  en staande schildersezels er zijn ook schildersezels die u aan twee kanten kunt gebruiken. 

De meeste schildersezels zijn gemaakt van beukenhout. Beukenhout staat voor kwaliteit en een lange levensduur.

Maak hieronder uw keuze >>>


De juiste schildersezel besteld u eenvoudig bij Paintersworld. Wij leveren alle atelier, driepoot en andere schildersezels direct uit voorraad. De schildersezels zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout en staan garant voor een lange levensduur.

Ook kunt u bij Paintersworld schildersezels huren voor evenementen en exposities.   | Meer

Bedrijfsgegevens

Paintersworld
Kamer van Koophandel: 34232045
BTW nummer: NL8196.92.980B01
IBAN: NL43INGB0663469546
Swift/BIC: INGBNL2A
Paypal account: paypal@i-shopz.nl

Contact gegevens

Paintersworld
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@paintersworld.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel