" />
Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Schildersezels

Schildersezels

Toon Filters

 Atelier - Studioezels
Tafelezels
Kistezels
Veldezels
Aanverwante artikelen
Kribben
Tekentafels Workstations


Bezig met laden...
Beukenhouten tafelschildersezel Challans 50
€8,95
shopping_cart
favorite
Sale
3-poot schildersezel Lyon 40 Gebruikt
€44,95
€24,95
shopping_cart
favorite
Sale
Driepoot schildersezel Lille Kit
€34,95
€26,50
shopping_cart
favorite
Cavalletto Veldschildersezel Seine
€42,50
shopping_cart
favorite

Atelierezels, kistezels, veldezels, tafelezels en kribben
Schildersezels kopen bij Paintersworld:
In aanvulling op onze assortimenten verf en penselen bieden we een compleet assortiment schildersezels voor de kunstschilder.

Onze collectie kwaliteitsschildersezels omvat een verscheidenheid van modellen voor in het atelier en buiten. Ook hier geldt het Winsor & Newton en Paintersworld principe: Onze voortdurende aandacht voor kwaliteit is uw garantie voor uitstekende producten.

De keuze van een schildersezel is voor een kunstenaar een belangrijke beslissing. Wat de beste keuze is, hangt af van de schilderstijl en geprefereerde techniek en ook vaak van de beschikbare ruimte. De schildersezels uit onze collectie voorzien in elke behoefte, zijn stevig, gaan lang mee en bieden bovenal de ongeëvenaarde kwaliteit die u van Winsor & Newton en Paintersworld mag verwachten.


Wij hebben alle verschillende soorten schildersezels in ons assortiment: atelierschildersezel of ook wel atelierezel genoemd. De Expositie schildersezel die u op tentoonstellingen exposities of decoratie kunt gebruiken. Ook verkopen wij veel van expositie schildersezels voor de horeca waar er eenvoudig een menu kaart op geplaatst kan worden. 

Er zijn 3-poot schildersezels  en staande schildersezels er zijn ook schildersezels die u aan twee kanten kunt gebruiken. 

De meeste schildersezels zijn gemaakt van beukenhout. Beukenhout staat voor kwaliteit en een lange levensduur.| Meer