Home Inloggen
nl arrow_drop_down
search
Hulp of advies nodig?
+31(0)858 77 3179 
phone
menu Menu
search
Home / Verhuur

Verhuur

Professioneel Verhuur Schildersezels

Voor exposities, symposia en beurzen is het gebruik van een schildersezel om uw product op te exposeren dé oplossing! Huurprijzen per week.

De presentatie schildersezel van het model Lyon wordt hiervoor veelvuldig gebruikt vanwege het gebruiksgemak (makkelijk neer te zetten), beukenhouten kwaliteit en representatieve uiterlijk. Vanaf 4 stuks € 12,40 excl btw - Vanaf 16 stuks € 11,57 tot € 10,33 vanaf 40 stuks. 

Een evenmooie presentatie kan op de veldezel Marseille let hierbij wel op de maximale doekhoogte van 67cm. Deze ezel vraagt meer tijd en geduld bij het opzetten (stellen van poten e.d.) en hierdoor niet altijd even geschikt maar wel voordelig. Ook het het afleveren en op laten halen is flink goedkoper. Vanaf 2 stuks € 10,33 excl btw - Vanaf 6 stuks € 7,85 - Vanaf 12 stuks € 7,02 tot € 5,37 vanaf 42 stuks.

Er zijn ook tafelezels beschikbaar van het Model Vendee voor kleine presentaties of om op te schilderen vanaf € 2,69 excl btw bij 24 stuks.

Wij kunnen de ezels bij u brengen en weer ophalen of u kunt ze zelf ophalen en retour brengen. Model Lyon is compact opgevouwen 5cm dik & 160cm lang en passen in elke personenauto met opklapbare banken. Model Marseille is zeer compact en worden tot 6 stuks per doos geleverd.

Paintersworld  biedt u de mogelijkheid om de keuze te maken tussen zelf halen of te laten afleveren. Wij verzoeken u de schildersezels na gebruik weer op dezelfde manier in te pakken als zoals ze geleverd zijn! Het draagdeel dient dus van de schildersezel verwijderd te worden en in de lengte richting weer bevestigd te worden zoals ook aangeleverd.


Alle producten kunnen online worden besteld of worden afgehaald.
Paintersworld / i-Shopz
Westerwerf 5a
1911 JA UItgeest
Telefoonnummer: 085 8773179

Bij het bestellen gaat u akkoord met de verhuurvoorwaarden zoals omschreven in de bijlage van de artikelen, deze zal ook worden meegeleverd bij de gehuurde schildersezels. 


Bezig met laden...
Huur Tafelschildersezel 52 beukenhout
€4,00
shopping_cart
favorite
Afdekzeil-Grondzeil-Dekzeil-Tentzeil 3x4 meter overal voor te gebruiken
€7,95
shopping_cart
favorite
Driepoot Huur schildersezel NR.20
€12,50
shopping_cart
favorite
Schildersezels huren om op te schilderen
€17,50
shopping_cart
favorite
Huur presentatie schildersezels beukenhout
€20,00
shopping_cart
favorite
Afhaalservice Huur Schildersezels per Doos
€20,00
shopping_cart
favorite
Chelsea verhuur
Nog geen reviews
€28,50
shopping_cart
favorite
Afhaalservice Huur Schildersezels per Rolcontainer
€80,00
shopping_cart
favorite


| Meer

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 
Veel  creatief plezier  team Paintersworld